War against eternal dust

Vuxenpoäng i all ära när man snart närmar sig blotta 29 år, men idag tog vi upp kampen mot dammet i hemmet. Vår gamla trotjänare har på sistonde dekat ned sig totalt i hopp om att få bli skrotad och bortglömd. Idag är den dagen så kommen. Han står undangömd i skrubben och vilar och när han somnat in så bär det av ner i grovsoporna med honom. Ut med det gamla, in med det nya och fräscha.

Då vårt hem inte är så vidare stort, blotta 31kvm, så har vi nu satsat på en mindre men något flashigare modell, nämligen förra årets stora hushållshype; Electrolux Ergorapido 2 in1! Stilren, sladdlös och med ett underbart futuristiskt blått ljus när den laddar.
Vi hoppas på en lysande framtid ihop.

Idag får vårt nya stjärntillskott dock vila. 24 timmar i laddningsdockan innan det bär av till strid mot damm, kvalster och annat organiskt bös som strategiskt samlas i stora hopar. Med detta übervapen kan vi knappast misslyckas, vare sig vi möts vid fronten eller långt in i fiendeland (läs det där hörnet längst in under sängen dit dammsugaren aldrig når).

Imorgon går startskottet för den nya typen av krigföring. Imorgon, är vi alla hjältar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
this might turn into something great