Shannon Larratt lämnar BME

Man kan säga att en epok går i graven i och med det faktum att grundaren och drivkraften bakom BodyModification Ezine Shannon Larratt lägger över allt med BME till sin kollega Rachel. Många känner att det är en stor förlust i hans avgång och visst är det tråkigt att ett community förlorar en äkta eldsjäl. Men man får försöka att se det positiva i det hela med tanke på att han startade BME för ca 15 år sedan. Sedan dess har mycket förändrats inom bodmodkulturen och tack vare personer som Shannon har det kunnat portioneras ut till samhället.

Många anser att BME inte kommer att vara detsamma iom Shannons "bortgång" men det är väl lite naivt och småsint av folk att lägga så pass mycket ansvar på en enda person. Shannon har gjort oändligt mycket och gett så mycket till så många genom sitt arbete och det är stora skor att fylla för hans efterträdare, men man får inte glömma att de som tar över faktiskt har arbetat med BME tillsammans med Shannon. Ännu viktigare är att vi som besökare/användare fortsätter att bidra med våra egna upplevelser och bilder så att standarden upprätthålls och fortsätter att utvecklas istället för att vi alla ska stänga in oss själva i våra skal i saknaden av en enda person. Ur Shannons aska får vi dra drivkraften så att vi kan fortsätta hans arbete i den anda han kan vara stolt över.

Vissa har i diverse forum medgivit att de iom detta inte längre har samma tilltro till BME och att de kommer att lämna både BME och IAM till, som de så fint uttrycker sig, förmån för den yngre generationen. Detta känns på ett sätt otroligt mycket värre än det faktum att Shannon avgår. Om den äldre generationen lämnar forumen, vilka skall då dela med sig av sina erfarenheter och upplevelser till de oerfarna?
Om man känner någonting positivt för det som Shannon skapat, borde då inte det enda rätta vara att försöka föra det vidare istället för att överge det?

En gravöl ikväll är på sin plats.

Shannon Larratt















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
this might turn into something great