Sol över färgtäckta kroppar

Helgen var helt underbar med strålande solsken och en och annan öl på en uteservering. Jobbet i lördags var väldigt lugnt, som väntat skulle man kunna säga. Det var bättre än jag hade förväntat mig rent pengamässigt och det är aldrig fel när det går åt det hållet.
Efter avslutad arbetsdag tog vi helg på riktigt och gick och satte oss på en uteservering och tog en efterjobbet-öl. Det slutade med att vi åt där med och tog tre öl till. Plus några shots a la Tequila Rose. En helt underbart spenderad lördagseftermiddag. Man får passa på när solen väl är ute.

Igår tog vi vår picnic-filt och begav oss till Slottskogen tillsammans med miljoner barnvagnar då det uppenbarligen var någon form av barnvagnsrulltävling eller något, för att fortsätta njuta av solen. Tack och lov så höll de sig på säkert avstånd från oss. Några i sällskapet grillade och hade sig medan jag och sessan enbart njöt av solen och latade oss. Vi hade ätit för inte så länge sen så vi hade inte riktigt något sug i oss. Det blev lite sollapande istället, sen gick vi in till stan och vandrade runt lite smått.

Idag har man varit tillbaka på arbetet och det har varit en helt vanlig måndag. Inget utöver det vanliga.
Bortsett från att Yves Saint-Laurent gick bort tidigare idag har veckan börjat okej. Vi får börja veckan med gravöl. Vem vet vart detta slutar, med nationaldag och allt. Ni borde göra detsamma. Höj era glas och salutera en äkta krigares bortgång från en smutsig bransch och en smutsig värld.

Kommentarer
Postat av: hel

shit! va ja älskar dej......

2008-06-03 @ 17:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
this might turn into something great