Svenska Tatueringsmässan

 Imorgon så smäller det. Då är det dags för den årliga Svenska Tatueringsmässan i Norrköping och vi kommer så klart att vara där. Inte för att pierca dock, det står de trevliga människorna från Federal Bodypiercing för. Vi kommer stå för försäljning av smycken och även utföra byten.
Det ska bli riktigt skoj. Ola som jag jobbar med kommer att hålla till på kontoret hela eftermiddagen för att plocka i ordning allt inför morgondagen medan jag och Finn slår våra nävar ihop på studion.
08:00 imorgon bitti strålar vi sedan samman vid kontoret då hyrbilen rullar fram till dörren så att vi snabbt och enkelt kan packa in och vara utanför Göteborgs gränser innan 09:00. Det är vår plan i alla fall, sen får vi se hur det går ^^

Väl framme i N-köping blir det direkt till hotellet då de bästa rummen går efter "först till kvarnen"-mentaliteten så vi satsar allt på det. Mässan början inte förrän 17:00 i morgon och vi kommer, om planen går vägen, att vara framme runt 12-13:00. Typ. Hellre att ha för mycket tid på sig än för lite. Man ska ju komma fram hela och rena, checka in, äta mat, bygga monter, dricka kaffe och massvis annat.

Det kommer bli extra skoj för sessan, Olas bättre hälft och son plus två bekanta kommer att åka upp senare på dagen för att besöka mässan också, så då får man inte bara kärlek i sinnet utan även lite närkontakt också. Sedan kommer the wicked twin ner från hufvudstaden på lördagen vilket ska bli väldigt bra. Man ser honom inte så ofta som man vill. Kanske att det blir lite mer färg på sessans ben då.
Själv så kanske det blir som så att det hinns med ett nytt hål eller två. Bilder kommer. Tror jag.


Morgonens skiva: CANCER BATS - "hail destroyer"




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
this might turn into something great