Världens förfall

 Vad ska man säga om världen egentligen? Det är ju lätt att tappa fotfästet när man läser tidningar eller kollar nyheter på text-tv eller online. Överallt är det våld, död och ytlighet.
Ungdomar idkar stenkastning mot polis i Köpenhamn i kampen för att få ett nytt Ungdomens Hus.
En 14-årig student sköt omkring sig på en skola i USA och skadade fyra innan han tog sitt eget liv. Låter som en bekant företeelse.
En äldre man sköt en tonåring med hagelbössa, som trakasserat mannen med sina kamrater och mopeder. Flertalet anmälningar mot ungdomen hade lämnats in, men inget hände. Förrän det var för sent.
Britney Spears visar allt i sin nya musikvideo. Med "allt" innebär då att hon inte har någon top utan döljer sina bröstvårtor endast med ett löv. Då faller väl hela begreppet "allt"? Och vem fan bryr sig?
En man har hängt sin ex-frus kanin. Posh vill flytta hem till England. En 19-åring har erkänt att han rört vid ett barn med sitt könsorgan och tagit nakenbilder av barn i syfte att "trakassera" dem.

 Man blir ju helt mållös. Är världen på väg mot ett sämre tillstånd än förr? Eller har det alltid varit så här? Är det kanske först nu, med dagens teknik och massmedia-uppbåd, som man på storbilds-tv kan se och praktiskt taget smaka på världens misär och avskyvärda förfall? Inte nog med att man kan äta frukost till skriverier och smaklösa bilder från sin egen bakgård. Nu kan man smaka på vad som helst från vart som helst.
 Hur tar man sig an en värld som denna? Vad gör man för att hålla sig flytande ovanpå all skit? Lämna gärna ett avtryck om hur just du gör.


Morgonens skiva: A LIFE ONCE LOST - Iron Gag"






Kommentarer
Postat av: Anonym

magic mushrooms seems to keep me flothing ontop of all shit...

2007-10-11 @ 17:20:51
Postat av: Hel

När allt känns för jävligt och övermäktigt (ser vilsna o ångestfyllda barn i mitt jobb) tänker jag på mina tre underbara, fantastiska söner, de ger mig styrka och hopp... See you soon! Love you!

2007-10-11 @ 20:41:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
this might turn into something great