Rockmåndag

 Pratade just med min bror och tvilling (han är så klart den onda) som var på rockklubb i hufvudstaden. På en måndag! Respekt. Helt klart. Vi lyssnar på ganska mycket samma musik fastän vi huserar på olika håll i landet och brukar då och då tipsa varandra om spelningar i varandras städer, oftast med grymma ultimatum om att den ena ska komma till andre och vice versa.
Det där är ett litet mysterium i sig, varför de lägger konserter och spelningar på veckodagar och inte i slutet av veckan när de flesta av oss döda faktiskt är lediga. Visst, kalla mig lillgammal eller vad fan som, men det hela skulle faktiskt bli en så mycket mer givande upplevelse om man inte behövde oroa sig för dagen efter med arbete och vad annat.
Om en spelning/konsert är bra kan den leda till euforiska tillstånd som kanske kräver en öl eller två, alternativt malibu med mjölk, efteråt och om man måste oroa sig för "framtiden" kan den euforiska upplevelsen lätt bli förgången, oanvänd och förmulten, outnyttjad döendes i tystnad.


Kvällens skiva: RED SPAROWES - "Every red heart shines toward the red sun"





Kommentarer
Postat av: hel

Guuuud så snygg du är! Och dessutom otroooligt intelligent :)

2007-10-23 @ 07:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
this might turn into something great