Scarred for life...

 ...får en helt ny innebörd när man går in på en hemsida tillhörande Big Dogz Ink, en tatueringsstudio i USA. Misshandel av den mänskliga kroppen på högsta nivå. När jag först såg bilderna satt jag bara och skrattade, för inte kunde det väl vara på riktigt?
Men det är på riktigt. Sorgligt men sant. Helt hysteriskt sjukt dåligt gjorda tatueringar. Jag är väl bortskämd på det viset som har en bror värdig att kallas en av Sveriges bästa tatuerare. Det hysteriskt tragiskt komiska övergick dessvärre endast till tragiskt då det faktiskt finns människor som går runt med dessa plågoandars verk på sina kroppar, ärrade för livet.
Antingen så har personerna i fråga ingen som helst uppfattning om vad en bra tatuering är, eller så är de väldigt medvetna om det men får leva det faktum att det är en katastrof de har fått utfört på sina kroppar. Ett annat alternativ är att de faktiskt bara har sjukt dålig smak och då får vi väl respektera det.
Det är väl en sak om detta utförs hemma i någons kök, men i en studio som kallar sig professionell är helt uteslutet. Det borde vara det i alla fall och det finns faktiskt en namninsamling på nätet för att söka få bort de utövare som huserar på denna studio. Det borde väl säga ett och annat... och jag ska inte ens försöka att kommentera bilderna i deras piercinggalleri...
Detta borde kunna jämföras med att göra till exempel en bröstförstoring och se ut som en vandrande Picasso (inget ont om Picasso och hans verk, men kvinnorna i hans tavlor gör sig inte rätt i verkligheten) när man går därifrån.

Döm det tragiska med egna ögon:
Big Dogz Ink

För er som fått psykiska men efter att ha tittat:
Cease and Desist of Big Dogz Ink Petition



Morgonens skiva: ANGELSPIT - "Krankhaus"





Kommentarer
Postat av: Anonym

mwoahahahahahahahahahaha!

har sett dom här boysen förut, vet inte om man ska skratta lr gråta ;)
nä, bomba o asfaltera e min åsikt!!

...fast... man kan ju skicka dit folk man inte tycker om :D

2007-11-21 @ 11:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
this might turn into something great