Cirque de Meubles II

 Än en gång föll vi offer för möbleringscirkusen, däremot gick vi segrande ur denna batalj i motsats till förra gången. Denna gång överlevde vi dessutom båda två rummen. Lika gott att ta sig an det på båda fronter så att säga. Det enda som fattas oss just nu är en slagborr så vi kan få upp saker på väggarna, i stället för att ha allt på stolar eller att ställa upp spegeln i sängen när man vill ta sig en sista titt på dagens outfit.
Allt i sinom tid.

 Har fortfarande känningar ifrån min skrivkramp från förra veckan. Mitt huvud är som ett ogenomträngligt fort knox av kunskap och visdom, men någon har slarvat bort den enda nyckeln. Ni kanske tycker att detta inte spelar någon större roll, en bloggare mer eller mindre eller hur?
Låt oss säga att någon slarvar bort den enda nyckeln till riksbanken så att folket inte kan få ut nya pengar. Det går an ett tag, men sedan så börjar livet att tryta och samhället kollapsar till slut, till förmån för maktkåta vettvillingar och american psycho-as. Ni förstår säkert vart detta kommer att leda. En framtidsvision inte helt olik den som kommer att ta plats om min nyckel inte behagar komma fram igen.


Morgonens skiva: [:SITD:] - "bestie:mensch"



Kommentarer
Postat av: m

Hoho en aningens maktgalen, aj löv it.

2007-11-19 @ 11:08:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
this might turn into something great